Skip to main content
Vesti

Fitpass – Partner konferencije HR Experience 2024

Šta Fitpass pruža HR-ovima, a šta zaposlenima?

Fitpass ove godine obeležava 10 godina postojanja. U međuvremenu je od startapa koji je pružao fleksibilnost svojim korisnicima da vežbaju gde žele porastao u jedan od najprepoznatljivijih kompanijskih benefita. Digitalizacija proizvoda, širenje mreže objekata, neprestano kreiranje dodatnih vrednosti za korisnike su doprineli da Fitpass bude u samom vrhu kada su kompanijske pogodnosti u pitanju.

Ali, šta sve ovo znači u praksi, naročito za kolege i koleginice u HR-u?

Nakon što se zaposlenima obezbedi Fitpass članarina, potencijal korišćenja zavisi i od interne komunikacije i motivacije. Međutim, tri stvari koje bismo posebno istakli su:

1. Personalizacija

Fitpass kompanijama pruža priliku da svim zaposlenima obezbede benefit koji im je na raspolaganju nevezano za lokaciju poslovanja u Srbiji. Pored toga, zahvaljujući desetinama aktivnosti svako od njih može da pronađe odgovarajuću, u zavisnosti od svojih afiniteta i potreba. Tu je i dodatni sadržaja za zaposlene. Kompanije koje imaju Fitpass mogu dogovoriti dodatni program edukacije zaposlenima na različite teme (pripreme za trke, pravilno sedenje i zdrava kičma, vežbe za bol u leđima itd). Tu su i teambuildinzi koje je moguće organizovati u samo par klikova u kuglani, na bilijaru, u sali za fudbal, košarku ili u bilo kojem objektu iz naše mreže.

2. Produktivnost na poslu je veća

Iz brojnih studija ali i razgovora sa našim korisncima i HR-evima, činjenica je da su energija i elan tokom radnog dana prisutnijij kod osoba koje vežbaju. Zaposleni koji su fizički aktivni su zdraviji, a samim tim i manje odsutni sa posla usled bolovanja. U aktivnostima mogu da učestvuju grupe ili čitavi timovi što dovodi do bolje radne atmosfere, komunikacije i osnaživanje međuljudsdkih odnosa.

3. Firma je oslobođena plaćanja PDV-a

Prema dopuni Zakona o porezu na dohodak građana iz 2019. godine odlučeno je da se izdaci za sportsku rekreciju i druženje zaposlenih oslobode obračuna poreza i doprinosa na lična primanja i u celosti priznaju kao trošak poslovanja firme. Stoga, kompanije koje svojim zaposlenima obezbeđuju Fitpass su oslobođene plaćanja poreza na ovu uslugu.

Šta HR-evi smatraju da im je važno možete pogledati i ovde.

A šta zaposlenima znači Fitpass članarina?

Ako bismo morali da izdvojimo tri stvari to bi bile:

1. Fleksibilnost korišćenja usluge

Svi korisnici Fitpass-a na raspolaganju imaju više stotina sportskih objekata u čitavoj zemlji! Pored velikog izbora mesta za vežbanje i rekreaciju Fitpass nudi i nekoliko desetina različitih aktivnosti: od standardnih treninga snage u teretani, grupnih treninga, joge, pilatesa, plivanja, jahanja, plesa, skvoša, tenisa i mnogih drugih.

2. Mogućnost ustupanja članarine detetu do 15 godina

Da li ste znali da svoj termin u okviru Fitpass članarine možete da ustupite detetu do 15 godina? To znači da tokom meseca vaš 31 termin možete da rasporedite tako da željenim danima trenirate vi, a drugim danima ustupite vaše termine detetu do 15 godina. Još jedna od pogodnosti je da preko firme, po povlašćenoj ceni možete prijaviti i članove porodice ili prijatelje koji žele da imaju Fitpass.

3. Popusti iz Fitpass kluba

Dodatna vrednost koju želimo da obezbedimo našim korisnicima su i popusti kod naših partnera iz Fitpass kluba na sportsku opremu, zdravu ishranu, medicinske i brojne druge usluge i proizvode koji nam pomažu da zajedno gradimo zdrave navike i uživamo u različitim aktivnostima. Svi korisnici Fitpass-a sa aktivnom članarinom mogu da ostvaruju popuste kod partnera iz našeg loyalty programa.

Želite da istražite sve mogućnosti koje Fitpass nudi?

Pišite nam na b.milasinovic@fitpass.rs za sve informacije i posebne pogodnosti za postojeće ali i nove korisnike.

HR Experience

Rame uz rame sa HR inovatorima