Skip to main content
Vesti

Vebinar: Kako uspešno prijaviti HR priču

Želite da saznate zašto je učešće na konkursu “Uspešne HR Priče” dobro za vaše pozicioniranje? Kako se istaknuti i pravilno popuniti prijavni formular? Imate li pitanja o relevantnosti vaše prakse za učešće? Zašto je važno deliti dobre prakse među kolegama i HR zajednicom?  

Da biste dobili odgovore na ova pitanja i kako bismo vam pružili korisne smernice, pozivamo vas na vebinar koji će se održati 19. marta (četvrtak) u 15:00 putem Zoom platforme. 

Cilj vebinara je da vam pružimo detaljan uvid u proces prijave, deljenje ključnih saveta za kvalitetno popunjavanje prijavnog formulara i razmatranje vaše prakse u kontekstu konkursa. O tome će govoriti Marko Vidović, član žirija u prethodne dve godine. Upoznaćemo vas sa iskustvima prošlogodišnjih pobednika, uključujući Tanju Milinković iz MikroElektronike, čija priča je osvojila 1. mesto i Gojka Radišića iz Telesigna, drugoplasiranog u 2023. godini. 

Moderator vebinara će biti Vesna Davidović iz Infostuda, vođa projekta “Uspešne HR priče” i član organizacionog tima HR Experience konferencije. Agenda vebinara obuhvata predstavljanje projekta, ključne elemente uspešnih prijava, iskustva bivših učesnika i članova žirija, te segment posvećen pitanjima i odgovorima iz publike. 

Prvih 5 priča izabranih na ovom konkursu imaće priliku da budu predstavljene pred publikom uživo na konferenciji, osiguravajući mesto u zajednici koja gradi uspešne HR priče. Takođe, žiri će odabrati i najbolju Employer Branding praksu. 

Prijavite se kako biste osigurali svoje mesto i saznali dodatne informacije. 

PRIJAVITE SE NA VEBINAR 

 

Vidimo se!

HR Experience

Rame uz rame sa HR inovatorima