Skip to main content
Vesti

Generali Osiguranje Srbija – Partner konferencije HR Experience 2024

By 12.03.2024mart 20th, 2024No Comments

Generali Osiguranje Srbija deo je velike Generali Grupe koja postoji i uspešno posluje skoro 200 godina, ima nas u više od 50 zemalja, sa oko 70.000 zaposlenih.

U Srbiji kompanija uspešno posluje još od 2006. godine. Danas, nakon skoro 18 godina rada, imamo udeo na tržištu osiguranja od 18.6%. Ponosimo se činjenicom da smo lideri u oblasti osiguranja života i doborovoljnog zdravstvenog osiguranja u našoj zemlji, a uspešni smo i u drugim granama osiguranja kao što su autoodgovornost, imovina…

Naša misija je da budemo Lifetime Partner klijentima, gradimo odnos poverenja i na raspolaganju smo klijentima u svim životnim okolnostima. Međutim, iza uspeha stoji jedan sjajan tim sa dušom! Naš uspeh stvaraju naši zaposleni i svesni toga, trudimo se da na što bolji način vodimo računa o njihovim potrebama. Brinemo o njihovom zdravlju i porodicama, sami upravljamo svojim radnim vremenom, mislimo na budućnost i podstičemo uživanje u slobodnom vremenu kroz različite benefite i aktivnosti koje omogućavamo našim ljudima:

  • Privatno zdravstveno osiguranje
  • Fleksibilnost u pogledu vremena i mesta rada
  • Popust na FitPass
  • Paketići za decu i posebni uslovi za samohrane roditelje i buduće roditelje
  • Benefiti za zaposlene sa invaliditetom
  • Društveno odgovorne i sportske aktivnosti

Takođe, vodimo računa i o budućnosti kompanije. Kroz program Generali letnje prakse u različitim sektorima Generali Osiguranja Srbija, pružamo šansu studentima završnih i master studija da steknu prva profesionalna znanja i iskustva sarađujući sa našim stručnjacima iz različitih oblasti. Ponosni smo što su mnogi studenti, koji su prošli program Generali letnje prakse, kasnije postali i deo našeg tima.

TI SI GENERALI!

HR Experience

Rame uz rame za HR inovatorima