Skip to main content
Vesti

NIS – Partner konferencije HR Experience 2023

NIS je jedan od najvećih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi i jedan od najvećih poslodavaca u Srbiji. NIS-ov tim ima više od 11.000 talentovanih, stručnih i vrednih ljudi, koji su snaga i pokretač poslovanja kompanije. Imajući u vidu specifičnost industrije, širina znanja i kompetencija eksperata NIS-a je velika i kompleksna, baš kao i sam put od istraživanja nafte do potrošača.

NIS je stabilna kompanija koja traje. Istovremeno, veruju da budućnost kompanije počinje dolaskom svakog novog kolege. Radoznali su i otvoreni za inovacije, svežinu i energiju koju u tim unosi svaki pojedinac koji nastoji da svakog dana živi slogan kompanije „Budućnost na delu“.

Zato su vrata NIS-a uvek otvorena za nove članove tima koji su stručnjaci ili žele da postanu stručnjaci, koji su dinamični i puni integriteta; članove tima koji su saradljivi i inovativni. A najviše od svega, cene ljude koji strastveno pomažu kompaniji i zajednici i imaju cilj da doprinesu unapređenju kvaliteta života građana u našoj zemlji.

HR Experience

Rame uz rame za HR inovatorima