Skip to main content
Vesti

OSIGURANIK.COM – Partner konferencije HR Experience 2023

Osiguranik.com je mesto pametnog odabira osiguranja!

Poslednjih godina poslodavci su svesni da više nije dovoljno da zaposlenima ponude radnu poziciju sa konkurentnom platom, već i da kreiraju uslove i radno okruženje koje će im omogućiti kvalitetan i zdrav život.  

Zadovoljni zaposleni su čvrsti stubovi svake firme. Oni su angažovaniji, produktivniji i uspešniji u obavljanju svojih radnih zadataka. Stoga su benefiti za zaposlene u svim ozbiljnim kompanijama, gotovo neizostavna stavka.  

Jedna od najprivlačnijih pogodnosti koje poslodavac može da pruži zaposlenima i koja polako postaje standard, jeste privatno zdravstveno osiguranje. Ali jedno je doći na tu ideju kao kompanija, a drugo je realizovati je.  

Potrebno vam je vreme, energija, a na kraju i znanje iz oblasti osiguranja.  

Uz Osiguranik.com štedite vreme, novac i energiju i dobijate sve potrebne informacije potpuno transparentno, bez naknade.  

Osiguranik.com je platforma za online kupovinu osiguranja koja olakšava kompleksan proces kupovine osiguranja. Putem sajta u nekoliko klikova lako možete dobiti okvirne ponude i detaljan opis šta one od medicinskih usluga sadrže, a uz stručan i iskusan tim, odabrati paket u skladu sa vašim potrebama. 

Prednosti kupovine dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja za zaposlene preko Osiguranik.com su: 

  • Istraživanje celog tržišta za potrebe klijenata;  
  • Prepoznavanje, osluškivanje i prilagođavanje specifičnim potrebama svake kompanije; 
  • Pomoć, podrška i savetovanje iskusnog i stručnog tima potpuno objektivno i bez pristrasnosti; 
  • Vođenje celokupne administracije oko uključivanja i isključivanja zaposlenih u osiguranje i rešavanje svih problema prilikom korišćenja osiguranja. 

Osiguranik.com čini odluku o izboru polise osiguranja jednostavnom i 100% transparentnom.  

HR Experience

Rame uz rame za HR inovatorima