Skip to main content
Vesti

Kojih 5 HR praksi će se predstaviti i takmičiti za najbolju?

By 21.04.2023april 25th, 2023No Comments

Konferencija HR Experience promoviše i predstavlja trendove iz ljudskih resursa, kao i uspešne HR priče i prakse zarad unapređenja ovog sektora, a time i poslovanja uopšte.

U organizaciji Infostud centra za regrutaciju, selekciju i employer branding održaće se jubilarni 5. put za redom 18. maja u Beogradu. Podsećanja radi, prvi HR Experience organizovan je 2018. godine sa istim ciljem kao i danas, a to je promovisanje znanja i razmena iskustva u domenu ljudskih resursa.

Zbog dinamike i takmičarskog karaktera “Uspešne HR priče” su najinteresantniji deo programa konferencije. Ovaj projekat promoviše i nagrađuje pozitivne primere iz domena ljudskih resursa i daje jedinstven uvid u inovativne domaće HR prakse koje utiču na razmenu znanja.

I ove godine rekordan broj prijava

Kriterijumi na osnovu kojih se ocenjuju prijavljene prakse ogledaju se u kontekstu projekta, važnosti problema kojim se projekat bavi, inovativnosti i benefitima sprovedenog projekta u korist organizacije i zaposlenih.

Malo veći broj prijava u odnosu na prošlogodišnji konkurs tačnije 53 HR priče zadale su težak zadatak stručnom žiriju u sastavu: Aleksandra Dutina, Biljana Rakić, Ivanka Novaković, Jelena Falchi, Ivan Marković i Marko Vidović.

Na bini “rame uz rame” sa HR inovatorima biće i prezenteri sledećih HR priča koje su po oceni žirija ušle u TOP5:

– „Još jedan život“ – Mikroelektronika doo
– „Merenje indeksa organizacionog zdravlja“ – Nelt
– „Skaliranje tima: od 0 do 1000 zaposlenih za 9 meseci“ – Luxoft
– „Top Achievers club“ – Telesign
– „Funkcionalne akademije/Functional Labs“ – Atlantic Grupa

Uživo glasanje i izbor za najbolju

Nakon svake prezentacije publika će ocenjivati priču i na taj način izabrati pobedničku!

Sa druge strane, stručni žiri će odlučiti i uručiti nagradu za NAJBOLJU EMPLOYER BRANDING praksu 2023.

HR Experience okuplja najbolje domaće i strane HR stručnjake koji se kao govornici usredsređuju na aktuelnosti iz oblasti zapošljavanja, ali i na razmenu praktičnih znanja i iskustava. Kroz predavanja i diskusije, prisutni se upoznaju sa strategijama i idejama kako da unaprede svoju kompaniju u očima kandidata i zaposlenih.

Detaljan program konferencije i način kupovine kotizacija pogledajte na sajtu www.hrexperience.rs.

Vidimo se!

HR Experience

Rame uz rame za HR inovatorima