Skip to main content
Vesti

Kako su određene domaće HR prakse donele vidljive rezultate svojim kompanijama, i na koji način ih možete primeniti i vi?

HR Experience 2022

Koje zdrave trendove zapošljavanja zagovaraju svetski HR stručnjaci?

Saznajte odgovore 26. maja u Hotelu „Metropol Palace“ u Beogradu, na HR Experience konferenciji!

Regionalna konferencija HR Experience dovodi poznate i iskusne domaće i inostrane HR i menadžment stručnjake četvrtu godinu zaredom!

Ovaj događaj promoviše trendove u zapošljavanju, regrutaciji, motivaciji zaposlenih, ali i uspešne HR priče i prakse u Srbiji i inostranstvu.

Najbolje HR prakse

Projekat „Uspešne HR priče“ predstaviće tradicionalno 6 najboljih HR priča iz Srbije, odabranih od strane stručnog žirija.

Imaćete jedinstvenu priliku da čujete detalje najboljih domaćih, regionalnih pa i svetskih HR i Employer Branding praksi koje su implementirale uspešne kompanije:

  • Atlantic Grupa – „Sharing is caring – kako brigom o kandidatima postižemo njihovo zadovoljstvo“
  • Endava – „Engagers klub“
  • Erste Bank – „Flourush – Smart Employee Growth Assistant“
  • Levi9 TS – „Hacker burger kampanja – prvi jestivi oglas za posao“
  • OTP Banka – „Rotacijom do uspeha“
  • Playrix – „Wellbeingscapes“

Vrhunski predavači i HR trendovi

I ove godine želeli smo da na HR Experience konferenciji stojite rame uz rame sa svetskim i regionalnim HR stručnjacima. Zato smo program kompletirali govornicima koji na zanimljiv i nesebičan način prenose nova saznanja, iskustva i trendove.

Govornike konferencije HR Experience predvodi Skip Bowman koji će govoriti na temu razvoja liderstva i „growth mindset“ fenomena, a Dr Tomas Chamorro-Premuzic objasniće kako veštačka inteligencija (AI) i veliki podaci (big data) mogu da posluže uočavanju i razvijanju talenata. Pored ovih eksperata, Tom De Bruyne stiže u Beograd u svojstvu globalno priznatog stručnjaka za bihejvioralne nauke.

U skladu sa trendovima o kojima se bruji u HR krugovima i šire, na konferenciju dovodimo i stručnjake koji će da pričaju očetvorodnevnim radnim nedeljama i emocionalnoj iscrpljenosti. Dobićete priliku i da čujete i o promenama i prilagođavanju na tržištu rada, kako sa globalnog tako i sa domaćeg gledišta – koji su faktori atraktivnosti poslodavaca u novonastaloj situaciji na tržištu rada? Šta nas čeka po završetku pandemije?

Osigurajte svoje prisustvo na vreme jer je ostalo još malo mesta!

Pogledajte program konferencije

HR Experience

Rame uz rame za HR inovatorima