Skip to main content

Registracija i kafa dobrodošlice

POWERED BY

08:00h – 09:00h

POZDRAVNI GOVOR

Sonja Ćetković

Direktorka, Infostud

Otvaranje 6. HR Experience konferencije

09:00h – 09:15h

GOVORNICA

Betty Tsan Pelemish

Direktorka akvizicije talenata, Linkedin

Upravljanje transformacijom

Kako biti kapetan kroz „talase transformacije”? O tome govori Betty Tsan Pelemish, stavljajući fokus na osnaživanje kapaciteta lidera da vode svoje organizacije kroz promene. Otkrijte pozitivne aspekte promena, jer one nude mogućnosti za rast i inovacije. Predavanje naglašava važnost postavljanja ubedljive vizije, transparentne komunikacije i prihvatanja da će nam ceo proces biti nelagodan, ali sve u cilju razvoja organizacije.

09:15h – 10:05h

GOVORNICA

Ana Stevanović

Osnivačica i direktorka, Stevanovic Consulting GmbH

Sa promenama na TI!

Da li mi zaista ne volimo promene? Ili je ipak nešto drugo u pitanju? Odgovor na ova, ali i na još par bitnih pitanja o promenama dobićete na ovom predavanju. Kao neko ko se suočio sa značajnim preokretima od samog starta karijere – promene profesije, promene sredine u kojoj živi i promene u kompaniji u kojoj je provela skoro deceniju, Ana je stekla dragocena iskustva i par bitnih veština koje danas primenjuje kao trener liderima i njihovim timovima.

10:10h – 10:45h

Networking pauza

POWERED BY

10:45h – 11:15h

GOVORNICA

Mia Liljeberg

Međunarodna stručnjakinja za digitalno liderstvo

Nadogradnja – kako “glatko” proći i upravljati promenama u neizvesnim vremenima

Kako upravljati promenama u digitalnom dobu veštačke inteligencije? Nakon 20 godina iskustva u ovoj oblasti, Mia ističe da često činimo stvari komplikovanijim nego što treba. Kako bismo se prilagodili promenama, potrebno nam je da se osećamo sigurno. Mia će u ovom predavanju odgovoriti na brojna pitanja vezana za ovu temu.

11:15h – 12:00h

GOVORNIK

Cyriel Kortleven

Internacionalni motivacioni govornik

The Change Mindset

U vreme naglih promena, traže se profesionalci sa agilnim mentalnim sklopom. Svakodnevno se suočavamo s novim izazovima: globalna konkurencija, zahtevni klijenti, nove tehnologije. Potrebni su nam ljudi koji se ne boje da napuste svoju zonu komfora i uobičajen način razmišljanja. Neophodni su nam oni koji istražuju svet iz drugačije perspektive i mogu probleme da pretvore u prilike. Na ovom interaktivnom i zabavnom izlaganju dobićete iskru, alate i jezik da utičete na druge tako da budu kreativniji i pokažu više preduzetničkog duha.

12:05h – 13:00h

Lunch

Ručak

13:00h – 14:00h

Uspešne HR Priče
USPEŠNE HR PRIČE

Predstavljanje 5 najboljih HR praksi u Srbiji

  • ”HR Transformacija”, NLB Komercijalna banka
  • ”Ide Flex”, Delhaize Serbia
  • ”The Awards”, Nestlé Adriatic S
  • ”Ti si sve što hoćeš”, Banca Intesa Beograd
  • ”Zajedno rastemo”, UniCredit Banka Srbija
  • Predstavljanje najbolje Employer branding prakse u Srbiji

14:00h – 15:30h

Networking pauza

POWERED BY

15:30h – 15:45h

GOVORNIK

Rainer Petek

Strateški savetnik i alpinista

On the Northface everything can change in an instant

Jedan od glavnih razloga zbog kojih promene u kompanijama ne uspevaju jeste to što se u većini slučajeva posmatraju kao da su tehnički inženjerski procesi. Kao da nas iznenađenja ne čekaju iza svakog ćoška, kao da je proces promene autoput sa jasnim putokazima koje samo treba slediti. Međutim, za Rainera Peteka, koji je između ostalog i alpinista, PROMENA znači stalno upuštanje u nove, neistražene teritorije.

15:45h – 16:30h

Koktel

Networking koktel

POWERED BY

16:30h – 17:30h

Moderator