Skip to main content
Vesti

HR Experience 2024 – snažnom partnerskom zajednicom pomeramo granice

By 16.05.2024maj 17th, 2024No Comments

Kao što već dobro znate, maj mesec je rezervisan za najveću HR konferenciju “HR Experience u Srbiji. Ove godine, družimo se 30. maja u Sava Centru i to u najinovativnijoj i najnaprednijoj Immersive konferencijskoj sali u regionu.  

6. po redu HR Experience konferencija fokus stavlja na temu Change Management-a, a svetski poznati govornici će vam na jedinstven način približiti najaktuelnije informacije, dešavanja i alate koji će vam pomoći u svakodnevnom radu i profesionalnom razvoju.

Kako se trudimo da gostima pored kvalitetnog edukativnog segmenta pružimo i momente u kojima uživaju i opuštaju se, pažljivo gradimo i partnersku zajednicu. 

Ove godine, strateški partner konferencije je Banca Intesa.
Banca Intesa je godinama unazad dobitnik nagrada za “Nabolju banku u Srbiji” od strane Internacionalnog magazina The Banker, kao i međunarodnog finansijskog magazina Global Finance. Pored toga kompanija su koja radi na građenju održive budućnosti, posvećeno se brine o očuvanju životne sredine, o mladim generacijama, ali i izgradnji isitinski inkluzivnog društva.  

Još jedan vrlo značajan partner koji iz godine u godinu prepoznaje vrednost HR Experience konferencije i zajedno sa nama gradi i unapređuje HR zajednicu u Srbiji jeste kompanija NIS. Srećni smo jer godinama uz nas imamo partnera koji svojim radom predstavlja primer drugima kada su efikasnost poslovanja i dinamika održivog razvoja u pitanju. Kompanija koja je prepoznata po vrhunskoj usluzi, primeni novih tehnologija, ali i društvenoj odgovornosti. 

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo i našeg novog partnera, Malex City Copy Services, autorizovanog golden partnera Canon Evropa. Malex svojim uslugama i novim projektom koji su pokrenuli, olakšavaju svakodnevne poslove HR sektora. 

Za savršen užitak i predah za vreme pauze tu su naši partneri koji će vam pružiti maksimalan užitak. 

Knjaz Miloš je tu da se svojom bogatom ponudom vode i bezalkoholnih pića pobrine da u svakom momentu uživate u osveženjima bogatog ukusa. Kako za sebe kažu, žive život organizacije, teže da ostave pečat u kompaniji, na tržištu i ličnoj profesiji, a mi smo sigurni da će svoj pečat ostaviti i kod vas svakim novim gutljajem tokom konferencije. 

Sa druge strane, za uživanje u najpoznatijem toplom napitku tu je Nespresso, koji će svojim širokim asortimanom i bogatom paletom ukusa biti tu da vam svaka pauza bude potpuno zadovoljstvo. Svaki novi gutljaj Nespresso kafe odvešće vas na novu destinaciju ukusa i uživanja. 

Ove godine partnerska zajednica bogatija je za još jednog partnera. U pitanju je kompanija Recrewty, koja svojim inovativnim rešenjima pomaže kompanijama da dostignu jedan od bitnijih ciljeva kom teže, a to je ušteda resursa. A kada uz uštedu resursa želite da postignete maksimalne rezultate, rešenje će vam pružiti Recrewty, koji svojim alatom omogućava tri puta brže obavljanje HR funkcija. 

Generali osiguranje, takođe je partner koji već nekoliko godina unazad podrška HR Experience konferenciji. Jedna je od najvećih osiguravajućih kompanija na domaćem tržištu osiguranja koja kroz osiguranje, ima aktivnu i vodeću ulogu u poboljšanju života ljudi. Pored ovoga, posvećeno radi na stvaranju novih vrednosti i brine se o budućnosti i životu, kako svojih klijenata, tako i svojih zaposlenih. 

Sa nama je i ove godine kompanija Nelt, koja posluje već 30 godina i koja se svojim posvećenim radom i ulaganjem u unapređenja, edukacijom i razvojem zaposlenih nalazi na liderskoj poziciji.  

Brend Boom Box, pobrinuće se da svaka vaša pauza i mali predah budu ispunjeni zdravim slatkim zalogajima. 

A ukoliko ste ipak malo veći fan zdravih grickalica, Fitpass je tu da pauzu iskoristite u zdravom duhu, poslužite se proteinskim zalogajima i osvežite svoje telo pred novo predavanje.  

Robert Bosch Srbija, partner čiji je cilj otkrivanje novih tehnologija koje poboljšavaju kvalitet života inovativnim i inspirativnim proizvodima i uslugama, koji stvara “Tehnologiju za život”, upotpuniće i našu konferenciju. 

Kada smo kod poboljšanja kvaliteta života, tu je i naš partner GoodWill Pharma koji pružaju kvalitetne i inovativne proizvode za vaše zdravlje. Ukoliko budete gost na ovogodišnjoj konferenciji, imaćete priliku i da se uverite u to, kroz poklone koje su vam pripremili. 

Pored ovih sjajnih brendova, snagu konferencije čine naši dugogodišnji partneri i kolege, a to su Osiguranik, Krojačeva škola i Benefiti. 

Izbor sve većeg broja kompanija, Osiguranik je tu da vam omogući da na najbrži i najtransparentrniji način dođete do najboljeg rešenja kada je u pitanju izbog privatnog zdravstvenog osiguranja i to bez naknade.  

Krojačeva škola je prva LMS platforma krojena po meri! Nudi veliki broj mogućnosti za stručno usavršavanje i sjajan vam je partner kada radite na svom profesionalnom razvoju, razvoju timova i zaposlenih. 

Benefiti.rs pružaju prersonalizovane i fleksibilne benefite u budžetu poslodavca. Omogućite zaposlenima da na mesečnom nivou sami izaberu kombinaciju benefita koja njima odgovara, a u budžetu koji ste vi odredili. Putem platforme Benefiti, vaši zaposleni biraju konkretne proizvode i usluge iz kategorija koje utiču na njihovu produktivnost i zadovoljstvo, a to su: zdravlje, porodica i edukacija. 

Za sam kraj programa i svečanu završnicu konferencijskog dana, prijatelji iz Vinarije Zvonko Bogdan svojim ekskluzivnim vinima obezbediće druženje za pamćenje. Uz najfinija vina iz asortimana, imaćete priliku da ostvarite kontakt sa kolegama iz drugih industrija, stručnim žirijem, ali i našim predavačima. 

Hvala svim prijateljima koji rame uz rame sa nama čine HR zajednicu kvalitetnijom i bogatijom znanjem. 

 

Ukoliko želite da i vaš brend bude istaknut na najvećem događaju HR zajednice u Srbiji, posetite zvaničnu stranicu HR Experience Partnera i kontaktirajte nas.

Inspirišite se, umrežite i unapredite svoje poslovanje! 

Vidimo se 30. maja u Beogradu u Sava Centru! 

 

HR Experience

Rame uz rame za HR inovatorima