Skip to main content
Vesti

MALEX CITY COPY SERVICE – Partner konferencije HR Experience 2024

Malex City Copy Service, osnovan 1990. godine, predstavlja vodećeg dobavljača Canon fotokopir aparata, štampača, skenera i multifunkcijskih uređaja u Srbiji. Kao Autorizovani Gold Partner i Autorizovani Servisni Partner Canon Evropa za Srbiju, ističemo se posvećenošću očuvanju Canon renomea. Pored navedenog, nudimo i usluge implementacije programa za upravljanje dokumentima (DMS), programa za kontrolu štampe (uniFLOW) i druge.

Sa dugogodišnjim iskustvom i sopstvenim prodajnim objektima i servisom, Malex City Copy Service pruža najbolje cene, kvalitet, uslove plaćanja i rokove isporuke u industriji. Ističemo se visoko obučenom servisnom i prodajnom službom, redovno obučavajući naše timove o novim proizvodima i tehničkim karakteristikama.

Malex City Copy Service garantuje vrhunsku podršku i obezbeđuje originalne rezervne delove, što osigurava visok kvalitet usluga. Kao lider u industriji fotokopiranja u Srbiji, imamo referentnu listu od preko 2000 zadovoljnih klijenata iz državnog sektora, zdravstva, obrazovanja i privrede.

Kao Canon GOLD Partner, Malex City Copy Service je vaš pouzdan partner za rešenja u fotokopiranju i štampi, obezbeđujući vrhunsku podršku i visokokvalitetnu opremu. Imamo odličnu saradnju sa različitim institucijama kao što su Ministarstvo unutrašnjih poslova, zdravstvene ustanove, škole i međunarodne organizacije.
Uz Malex City Copy Service, dobijate ne samo vrhunsku opremu već i stručnu podršku u svakom trenutku. Oplemenite svoje poslovanje uz Canon tehnologiju i sistem za efikasno upravljanje dokumentima.

Šta još možete da učinite za svoje zaposlene i kako Malex može da pomogne?

Malex City Copy Service je pokrenuo projekat olakšanja rada HR službe kroz implementaciju našeg DMS sistema. Modul je prilagođen potrebama zaposlenih, a prvenstveno HR menadžera, jer ima za cilj stvaranje lakšeg poslovnog okruženja i samim tim produktivnijeg ambijenta za kompaniju. Kakve beneficije za vaše zaposlene nudimo i šta je krajnji efekat za kompaniju, biće predstavljeno na ovogodišnjoj HR konferenciji.

Za više informacija možete posetiti naš sajt www.malex.rs ili nas kontaktirati putem e-maila na office@malex.rs.

HR Experience

Rame uz rame za HR inovatorima