Skip to main content
Vesti

OSIGURANIK.COM – Partner konferencije HR Experience 2024

Osiguranik.com je mesto pametne kupovine osiguranja! 

U prethodnoj godini bili smo svedoci medicinske inflacije, a po svemu sudeći, ona nas očekuje i u godini pred nama. Medicinsku inflaciju prati porast cena usluga privatnih zdravstvenih ustanova, a samim tim i dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja. Kao posledica toga, HR sektor se našao pred teškim zadatkom: Kako zadržati ovaj benefit, a ne premašiti dozvoljeni budžet za njega. Ovaj zadatak ne samo da zahteva vreme i energiju, već i specifično znanje iz oblasti osiguranja. 

Sa druge strane, ukidanjem jednog ovakvog benefita, teško ćete zadržati zadovoljne zaposlene. Zadovoljni zaposleni su čvrsti stubovi svake firme. Oni su angažovaniji, produktivniji i uspešniji u obavljanju svojih radnih zadataka.
Da biste sebi skratili proces istraživanja, uštedeli novac i zadržali benefit koji je već nekoliko godina u top 5 najcenjenijih, dovoljno je samo da posetite sajt Osiguranik.com 

Osiguranik.com je platforma za poređenje cena i kupovinu osiguranja, koja olakšava ovaj kompleksan proces, a naša usluga je potpuno besplatna prema klijentima 

Putem sajta u nekoliko klikova lako možete dobiti okvirne ponude, cene svih osiguravajućih kuća i detaljne opise, odabrati paket u skladu sa vašim potrebama i poslati zahtev. Nakon toga, uključuje se naš stručan i iskusan tim, koji će vam kroz razgovor, pomoći da razumete sva sitna slova osiguranja i odlučite se za opciju koja odgovara vašim potrebama, a pre svega budžetu. 

Prednosti kupovine dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja za zaposlene preko sajta Osiguranik.com su:  

  • Istraživanje celog tržišta za potrebe klijenata;   
  • Prepoznavanje, osluškivanje i prilagođavanje specifičnim potrebama svake kompanije;  
  • Pomoć, podrška i savetovanje iskusnog i stručnog tima potpuno objektivno i bez pristrasnosti;  
  • Vođenje celokupne administracije oko uključivanja i isključivanja zaposlenih u osiguranje i rešavanje svih problema tokom cele osiguravajuće godine.  
  • Najvećim istraživanjem o benefitima i wellbeing podršci zaposlenih, već drugu godinu zaredom doprinosimo HR zajednici i bolje upoznajemo potrebe HR sektora. 

Osiguranik.com čini odluku o izboru polise osiguranja jednostavnom i 100% transparentnom. 

HR Experience

Rame uz rame sa HR inovatorima