Skip to main content
Vesti

Uspešne HR priče: TOP5 koje će se javno predstaviti

“Uspešne HR priče” je projekat koji je pre 6 godina pokrenuo Infostud sa ciljem da promoviše i nagradi pozitivne HR prakse u kompanijama koje posluju u Srbiji i regionu.

Realizuje se u okviru takmičarskog dela konferencije “HR Experience” kroz razmenu znanja i iskustava iz domena ljudskih resursa, a zarad unapređenja ove oblasti u našoj zemlji. Pruža mogućnost HR stručnjacima da se predstave i pred HR zajednicom podele praktična znanja i ideje o tome kako unaprediti iskustvo zaposlenih. Na taj način zajedničkim snagama unapređujemo tržište rada.

TOP5 prema glasovima stručnog žirija

Nezavisni žiri u sastavu Aleksandra Dutina, Ivanka Novaković i Žaklina Teofilović, prema glasovima i stručnom mišljenjem od ukupno 42 priče izabrao je 5 najboljih koje će se javno predstaviti 30. maja u Beogradu, a prema abecednom redu to su:

”HR Transformacija”, NLB Komercijalna banka
”Ide Flex”, Delhaize Serbia
”The Awards”, Nestlé Adriatic S
”Ti si sve što hoćeš”, Banca Intesa Beograd
”Zajedno rastemo”, UniCredit Banka Srbija

Opšti uvid i komentar jeste da je bankarski sektor u prethodne dve godine aktivno radio na polju akvizicije i zadržavanju zaposlenih, kao i da određene krize oslikavaju trenutno stanje na tržištu rada.

Publika bira najbolju

Nakon predstavljanja TOP5 praksi na konferenciji, publika koju uglavnom čine domaći HR stručnjaci, glasanjem uživo bira najbolje 3 HR prakse koje potom javno bivaju nagrađene prestižnim priznanjima. Glasanje se vrši nakon što se sve priče predstave publici. Takođe, ovogodišnja dodela prestižnih nagrada biće organizovana u sklopu HR Experience konferencije 30. maja na velikoj sceni Sava Centra u Beogradu.

Posebno, nezavisni stručni žiri će proglasiti i nagraditi NAJBOLJU EMPLOYER BRANDING praksu 2024, koja će se potom i predstaviti publici kao primer dobre prakse.

Detaljan program konferencije i način kupovine kotizacija pogledajte na našem sajtu.

Vidimo se!

HR Experience

Rame uz rame za HR inovatorima