Skip to main content
Vesti

Vinarija Zvonko Bogdan – Partner konferencije HR Experience 2024

Za sam kraj programa HR Experience konferencije i svečanu završnicu dana, prijatelji iz Vinarije Zvonko Bogdan svojim ekskluzivnim vinima obezbediće druženje za pamćenje. Uz najfinija vina iz asortimana, imaćete priliku da ostvarite kontakt sa kolegama iz drugih industrija, stručnim žirijem, ali i našim predavačima.

Upoznajte se sa magičnom pričom o Vinariji

Nedaleko od jedinstvenog Palićkog jezera, u sred zelenog mora vinograda, ističe se šareni krov zdanja podignutog stilu panonske secesije. Tu se nalazi vinarija Zvonko Bogdan, veličanstveno zdanje Vinarije koje jasno upućuje na gotovo nezaobilazan spoj vina i umetnosti dostojno je utočište sve poznatijeg i priznatijeg vina, ali i dobar domaćin za sve koji požele da vide i dožive gde se i kako ono rađa.

Vinarija Zvonko Bogdan je svoj put započela 2008. godine kada se objedinjujući specifičnost i tradiciju Palićkog vinogorja sa najsavremenijom tehnologijom uputila ka jasnom cilju da proizvodi vina vrhunskog kvaliteta koja nose pečat podneblja s kog dolaze.

Vinarija nosi ime poznatog subotičkog pevača starogradskih pesama, gospodina Zvonka Bogdana, čija su umetnost i ime sinonimi za vrhunski doživljaj kao što su i vina Vinarije Zvonko Bogdan.

Naša vina prenose bogatu vinska istoriju Vojvođanskog podneblja

Od samog početka, naša misije je da ponudimo najkvalitetnija vina, dostojna slavne vinske istorije našeg kraja. Zato je vinarija Zvonko Bogdan opremljena savremenom opremom koja garantuje da će u svakoj boci našeg vina, grožđe i teroar pokazati svoj puni karakter.

Na našem unikatnom teroaru uzgajamo merlo, kaberne fran, kaberne sovinjon, frankovku, petit verdo, beli sovinjon, pino blan, šardone, pino griđo, tamjaniku i žuti muskat.

Zahvaljujući našem stručnom timu, na čelu sa tehnologom Srđanom Lukajićem, vina naše vinarija se ponosnom nose epitet najnagrađivanijih vina Srbije kako na domaćim tako i na internacionalnim vinskim ocenjivanjima.

Na konferenciji HR Experience, poslužićemo vas

Belim vinima 8 Tamburaša, Pinot Grigio, Sauvignon Blanc,

Roze vinima 4 Konja debela, Rose Sec,

i crvenim vinom Život teče.

U međuvremenu vas čekamo i na ostalim našim lokacijama

Kapije Vinarije širom su otvorene za sve ljubitelje vina i radoznale posetioce koji žele da dožive čari nastanka vina i u prelepom ambijentu naše degustacione sale uživaju u vrhunskim vinima.

Osim na Paliću u samoj vinariji, u našim vinima možete uživati i u Beogradu u našem restoranu vojvođanske kuhinje Salaš Zvonko Bogdan – Beton hala, kao i u Subotici u našem restoranu Boss caffe.

Vidimo se!

HR Experience

Rame uz rame za HR inovatorima