Skip to main content
Vesti

OTVORENE PRIJAVE ZA USPEŠNE HR PRIČE 2023 – PRIJAVITE SVOJU!

O HR Experience konferenciji

Konferencija HR Experience ima za cilj unapređenje HR sektora u Srbiji putem predstavljanja uspešnih HR priča i aktuelnih trendova. Organizuje se jubilarni 5. put za redom 18. maja u Beogradu, i to u organizaciji Infostud centra za regrutaciju, selekciju i employer branding. Konferencija okuplja najbolje domaće i strane HR stručnjake koji se kao govornici usredsređuju na aktuelnosti iz zapošljavanja, ali i na razmenu praktičnih iskustava i znanja sa učesnicima. Na taj način svi prisutni se upoznaju sa strategijama i idejama kako da unaprede svoju kompaniju u očima kandidata.

Delić atmosfere sa prošlogodišnje konferencije pogledajte – OVDE.
Program za ovu godinu pogledajte – OVDE.

O Uspešnim HR pričama

UHRP su važan deo programa konferencije, po mnogima i najzanimljiviji. Ovaj projekat promoviše i nagrađuje pozitivne primere iz domena ljudskih resursa i daje jedinstven uvid u inovativne domaće HR prakse koje utiču na razmenu znanja među stručnjacima.

Deleći takve uspehe i iskustva pored promocije kompanije i vas samih, unapređujete celokupno domaće tržište rada što je interes svih koji ga činimo.

Uslovi za prijavu

Ukoliko ste u poslednje dve godine radili na nekom projektu koji je unapredio sektor, biznis ili položaj zaposlenih, ovo je sjajna prilika da se za to čuje i sazna. Obezbeđujemo vam prostor pred HR zajednicom. Prijave su besplatne, a možete prijaviti jedan ili više projekata – LINK ZA PRIJAVU.

Kriterijumi ocenjivanja

• Kontekst – realna potreba projekta, važnost aktivnosti za organizaciju i zaposlene i težina problema koji se rešava
 Inovativnost – stepen inovativnosti za organizaciju ili HR zajednicu, koliko je metoda savremena i koliko odgovara potrebama organizacije
• Benefiti – korist i merljivost rezultata projekta za zaposlene i organizaciju. Koliko je projekat doprineo zadovoljstvu i razvoju zaposlenih i koliko je unapredio poslovanje kompanije.

Članovi žirija

Stručni žiri sastavljen od HR stručnjaka imaće izazovan zadatak da oceni i izabere 5 najboljih HR priča koje će se predstaviti publici, čijim će glasanjem uživo biti izabrane i nagrađene prve 3.

Poseban žiri sastavljen od employer branding stručnjaka nagradiće najbolji projekat ili kampanju iz Employer Branding oblasti.

PRIJAVITE HR PROJEKAT OVDE

ROK ZA PRIJAVE JE 24. mart 2023.

Priče koje ne uđu u uži izbor mogu dobiti priliku da se promovišu na našem sajtu. Pročitajte prošlogodišnje priče koje su izabrane da budu promovisane.

 

 

HR Experience

Rame uz rame sa HR inovatorima