Skip to main content
Vesti

Nelt – Partner konferencije HR Experience 2024

Nelt Co d.o.o. osnovan je 1992. godine kao kompanija čija je osnovna delatnost trgovina. Danas je deo organizacionog sistema, Nelt Grupe, i jedan od najuspešnijih poslovnih sistema u Adria regionu na polju distribucije robe široke potrošnje, duvanskih i farmaceutskih proizvoda, logističkih usluga i trade marketinga. Kompanija je tokom 30 godina poslovanja prerasla u internacionalnu grupaciju koja posluje na 12 tržišta u Evropi i Africi sa više od 5500 zaposlenih.

U Srbiji zapošljava više od 2000 ljudi u distributivno-logističkom centru u Dobanovcima i u regionalnim distributivnim centrima u Subotici, Novom Sadu, Nišu, Kraljevu, Užicu i Zaječaru.

Već tri decenije kompanija ulaže u efikasne operacije, inovativne tehnologije, kao i edukaciju i razvoj zaposlenih. Uz to, pažnju posvećuje i društveno-odgovornom poslovanju koje stvara bolje okruženje za partnere, zaposlene i širu zajednicu.

Saradnja sa partnerima, velikim domaćim i međunarodnim kompanijama, i sinergija sa njihovim iskustvom i znanjem, kompanijama Nelt Grupe, iz godine u godinu donosi rast i uspeh.

HR Experience

Rame uz rame sa HR inovatorima