Skip to main content
Vesti

KNJAZ MILOŠ – Partner konferencije HR Experience 2023

KNJAZ MILOŠ – PONOSNO AUTENTČNI I FOKUSIRANI NA DRUGE  

Kompanija Knjaz Miloš nalazi se među najvećim proizvođačima mineralne vode, bezalkoholnih i energetskih napitaka. Na temeljima imena i tradicije duže od dva veka razvija, proizvodi i plasira na tržište napitke vrhunskog kvaliteta koji potrošačima pružaju vitalnost, osveženje i energiju svakog dana.   

Uspešno poslovanje omogućuje kompaniji Knjaz Miloš da gradi lidersku poziciju na lokalnom tržištu i u regionu, stvarajući bolju budućnost za okruženje i ambijent u kome su potrebe i očekivanja potrošača, zaposlenih i društvene zajednice izvor ideja za razvoj.  

Kontinuiranim ulaganjem u tehnologije, stalnim inovacijama i očuvanjem visokog kvaliteta proizvoda uz stalna dizajnerska poboljšanja, zapošljavanjem mladih, obukama i usavršavanjem zaposlenih, Knjaz Miloš neprestano ulaže u kulturu liderskog, domaćinskog poslovanja. 

Knjazov tim svakodnevno neguje i sa ponosom deli vrednosti kompanije, ostavlja pečat i vodi se težnjom da bude prvi u klasi  – najbolji, sa funkcionalnom i profesionalnom ekspertizom.  

Zahvaljujući ljudima u Knjazu, postignuti su svi dosadašnji uspesi i izgrađena je kultura koja počiva na pravim vrednostima – kultura koja stvara i neguje lidere, vođene, pre svega, domaćinskim načinom poslovanja. 

HR Experience

Rame uz rame za HR inovatorima