Skip to main content
Vesti

Kako pravilno izbalansirati sve ono čime želite da se bavite i u tome budete uspešni

By 09.05.2018novembar 3rd, 2021No Comments
Kako pravilno izbalansirati sve ono čime želite da se bavite i u tome budete uspešni

Work and Life Balance” jedna je od tema konferencije “HR Experience” koji će održati 31. maja u Beogradu.

Kako balansirati između poslovnog i privatnog života, biti uspešan na svim poljima, a pored toga biti i fizički aktivan, tema je o kojoj će govoriti Marija Desivojević Cvetković, viši potpredsednik za strategiju i razvoj u kompaniji Delta Holding. Gospođa Desivojević Cvetković je odgovorna za kreiranje poslovne strategije kompanije i za upravljanje projektima od strateškog značaja za kompaniju, a osim toga i majka dvoje dece, pasionirani trkač, triatlonka i nosilac titule Ironman.

Mnogo je sličnosti između aktivnog bavljenja sportom, balansiranog privatnog života i postizanja odličnih poslovnih rezultata. I u poslu i u sportu, i u životu uopšte, morate da kontinuirano vredno radite da biste postigli i održali rezultate. Disciplina i snaga volje su vrlo važni jer je potrebno ustati i ići napred i kada padnete, i kada je dan loš ili kada biste radije odspavali još koji sat.

Kako pravilno izbalansirati sve ono čime želite da se bavite i u tome budete uspešni, kako napraviti prioritete i kako, uz velike poslovne obaveze i svakodnevne treninge, od svoje dece napraviti dobre ljude, tema je moje prezentacije koju cu držati na ovom događaju”, rekla je Marija Desivojević Cvetković u susret konferenciji “HR Experience”.

Učesnici “HR Experience” će kroz stručna HR znanja i iskustva imati priliku da čuju koji su to novi trendovi u sferi HR-a, kako unaprediti percepciju svoje kompanije u očima kandidata i kako privući najbolje kandidate kako iz zemlje tako i iz inostranstva.

HR Experience

Rame uz rame sa HR inovatorima