Skip to main content
Vesti

HR Experience : Redefinišemo HR u 2021.

By 18.03.2021novembar 3rd, 2021No Comments
HR Experience : Redefinišemo HR u 2021.

Nakon godinu dana pauze zbog situacije sa pandemijom koja je zadesila ceo svet, HR Experience ponovo okuplja HR stručnjake kako iz zemlje tako i iz inostranstva na online konferenciji, 27. maja.

Ove godine ćemo razgovarati na teme redefinisanja HR-a, kao i održavanja motivacije zaposlenih u kriznim vremenima na koje će govoriti istaknuta imena poput Larsa Šmita – autora istoimene knjige i koautora knjije „Employer Branding For Dummies“. Pored toga bavićemo se i promenama i prilagođavanju na tržištu rada, kako sa globalnog tako i sa domaćeg aspekta. Kakvi su novi trendovi zapošljavanja? Koji su faktori atraktivnosti poslodavaca u novonastaloj situaciji? Šta nas čeka po završetku?

U okviru HR Experience konferencije, kao i svake godine, održava se i takmičarski deo u sklopu projekta “Uspešne HR priče” sa ciljem da ponudi domaćoj HR zajednici najbolje domaće, regionalne pa i svetske HR priče i prakse.

Učesnici HR Experience će kroz primenjiva HR znanja i iskustva imati priliku da čuju koji su to novi trendovi u sferi HR-a, kako unaprediti percepciju svoje kompanije u očima kandidata i kako privući najbolje među njima.

Detaljan program konferencije HR Experience 2021 pogledadjte na sajtu www.hrexperience.rs. Prijavite se!

HR Experience

Rame uz rame za HR inovatorima