Mia Liljeberg

Mia Liljeberg

Međunarodna stručnjakinja za digitalno liderstvo

Mia Liljeberg je globalni stručnjak za liderstvo i predavač s dugogodišnjim iskustvom u razvoju organizacija. Pomogla je liderima u više od 20 zemalja na 5 kontinenata. Njene međunarodne zadatke pratile su brojne komunikacione i kulturne nezgode, iz kojih možete izvući pouke bez vlastitih grešaka, jer se Mia rado deli svojim iskustvima.

Njena misija je istraživanje, razvoj i širenje unapređenja potrebnih za održivu visoku performansu u digitalnom svetu. To prenosi putem predavanja, radionica i programa, kao i dugogodišnjih angažmana s klijentima poput Northvolta, Hitachija, ABB itd.
Rezultati govore sami za sebe, pa ona nudi garanciju povrata novca za svoj jedinstveni program Upgrade@WORK, koji se zasniva na dokazima.

Zajedno možemo ubrzati rast, poboljšati radni život i konačno izgraditi bolji svet.

Predavanje: Nadogradnja – glatki način upravljanja promenama u neizvesnim vremenima

Kako upravljati promenama u neizvesnim vremenima? Koji je glatki put za promene? Kako upravljati promenama u digitalnom dobu veštačke inteligencije? Nakon 20 godina iskustva u upravljanju promenama, Mia primećuje da često činimo stvari komplikovanijim nego što treba.

Kako bismo se prilagodili promenama, potrebno nam je da se osećamo sigurno. Mia će u ovom predavanju dati znanje i alate kako da pomognemo ljudima da se osećaju sigurno u neizvesnim okolnostima, da ih učinimo ponosnim, tako da žele da se menjaju sa nama.

Šta ćete dobiti ovim predavanjem? 

  • Razumećete važnost upravljanja promenama koji ide u korak sa vremenom 
  • Shvatićete bolje svoj lični stav prema promenama. 
  • Dobićete alate za upravljanje promenama u svojoj organizaciji. 
  • Steći ćete više samopouzdanja da upravljate promenama