Mia Liljeberg

Mia Liljeberg

Međunarodni stručnjak za digitalno liderstvo

Mia Liljeberg je globalni stručnjak za liderstvo i predavač s dugogodišnjim iskustvom u razvoju organizacija. Pomogla je liderima u više od 20 zemalja na 5 kontinenata. Njene međunarodne zadatke pratile su brojne komunikacione i kulturne nezgode, iz kojih možete izvući pouke bez vlastitih grešaka, jer se Mia rado deli svojim iskustvima.

Njena misija je istraživanje, razvoj i širenje unapređenja potrebnih za održivu visoku performansu u digitalnom svetu. To prenosi putem predavanja, radionica i programa, kao i dugogodišnjih angažmana s klijentima poput Northvolta, Hitachija, ABB itd.
Rezultati govore sami za sebe, pa ona nudi garanciju povrata novca za svoj jedinstveni program Upgrade@WORK, koji se zasniva na dokazima.

Zajedno možemo ubrzati rast, poboljšati radni život i konačno izgraditi bolji svet.

Predavanje: Nadogradnja – glatki način upravljanja promenama u neizvesnim vremenima

Kako upravljati promenama u neizvesnim vremenima? Koji je glatki put za promene? Kako upravljati promenama u digitalnom dobu veštačke inteligencije? Nakon 20 godina iskustva u upravljanju promenama, Mia primećuje da često činimo stvari komplikovanijim nego što treba.

Da bismo se prilagodili promenama, moramo se osećati sigurno. Kako možemo učiniti ljude sigurnima u neizvesnosti? Kako možemo učiniti ljude ponosnim tako da žele da se promene zajedno s nama?

Nakon sesije, izaći ćete sa:

  • Razumevanjem važnosti ažuriranog upravljanja promenama.
  • Razmišljanjem i razumevanjem vlastitog pristupa promenama.
  • Alatima za upravljanje promenama u svojoj organizaciji.
  • Ojačanim samopouzdanjem u vezi s upravljanjem promenama.