Jelena Vasilev Novčić

Jelena Vasilev Novčić

Employer Branding Manager, Levi9

Jelena Vasilev Novčić radi na poziciji Employer branding menadžerke u kompaniji Levi9 IT. Završila je osnovne i master studije na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu. U toku prethodnih desetak godina bila je angažovana na različitim projektima u nekoliko kompanija i organizacija sa ciljem podrške u komunikacijama i brendingu. Od Beogradske filharmonije, preko Erste banke, festivala Nušićijada i UG Razlivalište koje podržava mlade u socijalnom preduzetništvu, Jelena je uvek bila deo timova koji prave promene. U Levi9 vodi mali ali moćan tim, gde je zajedno sa još dve koleginice odgovorna za marketing i komunikacione aktivnosti usmerene ka tržištu, ali i za oko 700 Najnera u Srbiji.

Dobitnica je stipendije nevladine organizacije World Learning i kao predstavnica Srbije u programu Digital Communication Exchange Network Jelena je 2017. provela mesec dana na stručnom usavršavanju u Americi, zajedno sa koleginicama i kolegama iz Istočne Evrope i Centralne Azije. Jelena je dobitnica nagrade Young Communicator of the Year 2016 u Briselu, po izboru Evropske asocijacije direktora komunikacija (EACD) za program Superste.net Erste banke. Mnogi projekti na kojima je bila angažovana nagrađeni su od struktovnih udruženja nagradama kao što su PRiZnanje, Disrupt Award, UEPS…

Jelena je završila NLP Practitioner i Design Thinking Fundamentals kurseve, a imala je i priliku da istraži komunikacioni model Process Communication Model kroz dodatne edukacije. Voli da čita i slobodno vreme provodi zajedno sa svoja dva dečaka, porodicom i prijateljima.