Nenad Sićević

Nenad Sićević

Osnivač i CEO, kreativna agencija Storyline

Nenad Sićević je jedan od osnivača i CEO kreativne agencije Storyline koja je specijalizovana za rad na projektima u oblasti employer brandinga. Zajedno sa svojom sestrom Jovanom je kreirao tim koji iza sebe ima mnoštvo zanimljivih projekata, uspešno realizovanih za domaće i inostrane partnere.

Nenad je završio osnovne studije na Fakultetu organizacionih nauka sa diplomskim radom iz oblasti marketinga. Marketing mu je prva ljubav pa tako svoje desetogodišnje iskustvo vezuje upravo za projekte koji spadaju u ovu kategoriju.

Poslednje četiri godine svoje karijere je posvetio kreativi u zlatnom preseku marketinga i ljudskih resursa – employer brandingu, kao i svim granama koje proizilaze iz ove oblasti. Nenad voli da piše pa ste se tako možda susreli sa nekim od njegovih tekstova na portalima Netokracija i Marketing mreža.

U slobodno vreme voli da se bavi sportom. Nekada se aktivno bavio košarkom, a sada je otkrio jedrenje i sa terena za basket prešao na reku, svoje mesto je pronašao u jedriličarskom klubu Sava. Pored sporta slobodno vreme provodi sa svojom porodicom, a naročito sa svojom ćerkom Vidom. Ipak je najslađe za kraj.