Bruce Greenhalgh

Bruce Greenhalgh

Global Health and Wellbeing Clinical Lead, Velika Britanija

Brus je trenutno globalni klinički lider u zdravstvu i mindfulness-u u BT (British Telecom), vodećem provajderu telekomunikacija u Velikoj Britaniji. Prethodno je bio šef službe za pomoć zaposlenima u Accenture-u.

Magistrirao je savetovanje i psihoterapiju, akreditovan je terapeut u Britanskoj asocijaciji za savetovanje i psihoterapiju i član je Britanskog instituta za kadrove i razvoj.

Brus je razvio i održao globalne programe o mindfulness-u i mentalnom zdravlju na svim nivoima unutar multinacionalnih kompanija, uključujući Accenture, BT, HSBC, Microsoft i O2. Predstavio je i srodne teme na konferencijama širom Evrope, u Aziji i SAD namenjene raznovrsnoj publici kao što su psihijatri, korporativni pravnici, HR profesionalci i edukatori.

Brus ima veliko interesovanje za Mindfulness, koji sada podučava i praktikuje u različitim okruženjima, kao što su terapeutski, savetnički treninzi, letnje škole, retreat…

U korporativnim okruženjima, Brus je integrisao obuku o Mindfulness-u kao deo velnes programa i od nedavno kao deo treninga za izvršne menadžere. Predavač je Mindfulness-a na master studijama na Univerzitetu Bangor i sertifikovan je od strane Inženjerskog instituta „Search In Inside Yourself Leadership“, koji je stvoren u Google-u, sa sedištem u San Francisku.