Ana Stevanović

Ana Stevanović

Osnivačica i direktorka, Stevanovic Consulting GmbH

Ana Stevanović DMD, MSc je završila stomatologiju u Nišu i master menadžmenta u zdravstvu u Milanu. Svoju internacionalnu karijeru je gradila u kompaniji Curaden u Švajcarskoj kao globalni direktor medicinske edukacije. Razvijala je odnose sa profesionalcima i liderima u stomatologiji kao i strategiju medicinske edukacije. Danas je internacionalni konsultant, sertifikovani trener i autor knjige “Beginner With a Black Belt”. Njen fokus je na liderima i timovima koji teže izuzetnom rastu.

Već skoro deceniju živi i radi u Švajcarskoj.

Predavanje: Sa promenama na ti

Da li mi zaista ne volimo promene? Ili je ipak nešto drugo u pitanju? Odgovor na ova, ali i na još par bitnih pitanja o promenama, Ana će podeliti na ovom predavanju.

Kao neko ko se suočio sa značajnim preokretima od samog starta karijere – promene profesije, promene sredine u kojoj živi i promene u kompaniji u kojoj je provela skoro deceniju, Ana je stekla dragocena iskustva i par bitnih veština koje danas primenjuje kao trener liderima i njihovim timovima.

Šta ćete dobiti ovim predavanjem?

  • Predavanje pruža uvid u to kako promene, pravilno iskorišćene, mogu postati katalizatori lične i profesionalne transformacije, nudeći inspiraciju i smernice za efikasni rast u svakodnevnom poslovnom okruženju.