Sonja Bunčić

Sonja Bunčić

Talent Manager, Levi9

Sonja Bunčić je rođena u Novom Sadu 1983 godine, gde i danas živi. Diplomirala je na Univerzitetu u Novom Sadu, Filozofskom fakultet, smer Psihologija. Profesionalnu karijeru počinje 2007. godine u centru za komunikaciju Bjanko gde se bavi konsaltingom iz oblasti ljudskih resursa. Najviše uživa u držanju treninga i dinamičnoj interakciji sa polaznicima.

U isto vreme završava drugu godinu edukacije iz Porodične sistemske terapije, te dobija zvanje Porodičnog savetnika. Od 2010. godine počinje saradnju sa Levi9 IT Services u trenutku kad kompanija broji tek 80-tak zaposlenih u Srbiji na poziciji HR Menadžera.

Odgovorna je za HR funkciju srpskog razvojnog centra, sa primarnim fokusom na kreiranju i implementaciji strategije razvoja i akvizicije talenata. Ispratila je rast kompanije do sadašnjih 600 zaposlenih, vodeći HR funkciju kroz kreiranje HR politike, postavljanje procedura i procesa. Vodi tim od 10 ljudi.

Majka dve ćerke Nine i Eve. Voli da čita knjige iz oblasti socijalne psihologije i istorije. U poslednje vreme je pročitala sve knjige Elizabet Abot, briljijantne profesorice istorije zbog koje šećer više neće imati isti ukus.