Mirjana Gomilanović

Mirjana Gomilanović

Profesionalni sertifikovani kouč u oblast razvoja lidera i organizacionog rasta

Mirjana je profesionalni sertifikovani trener u oblasti razvoja liderstva i organizacionog rasta, autor je knjiga ”Svetionik u meni” i ”Dečak u izvršnom odelu”, izvršni je direktor Agencije ” One2grow – Leadership Coaching” i autor jedinstvenog programa za razvoj liderstva ”Renesansno liderstvo”, zasnovan na sedam principa Leonarda da Vinčija.

Registrovani je mentor coach pri međunarodnoj koučing federaciji (ICF), i bivša potpredsednica i programska direktorka u srpskom ogranku ICF – ICF Serbia Chapter.

U svom radu koristi lično iskustvo koje je sticala radeći više od deset godina na pozicijama direktora prodaje i marketinga u domaćim i međunarodnim kompanijama (IBM, Siemens, Telekom Srbija i Orion telekom), pored komercijalnih pozicija, takođe je radila i kao trener i mentor.

Poslednjih godina Mirjana vodi projekte razvoja liderstva, zasnovane na koučingu i edukaciji, u velikim domaćim i međunarodnim kompanijama kroz prizmu emocionalne inteligencije.

Njen moto je: ”Svi smo rođeni da budemo srećni”, stoga se njen rad može okarakterisati kao maksimiziranje snaga – kako razmišljanja, tako i veština – pojedinaca, tako da osoba, organizacija i kompletno okruženje mogu imati koristi od toga.

Veliki akcenat stavlja na vraćanje čoveka u centar poslovanja i održivosti, kroz prizmu ekologije.

Objavljene knjige:

  • Dečak u odelu direktora
  • Svetionik u meni

🌐Posetite veb-sajt predavača: https://gomilanovic.com/