Jelisaveta Obradović

Jelisaveta Obradović

Menadžer razvoja ljudskih resursa, DM drogerie

Rad u ljudskim resursima u kompaniji dm spojio je tri najveće ljubavi: ljubav za rad sa ljudima i ljubav za učenjem i razvojem, ljubav prema nemačkom jeziku što rad u ovom sektoru u kompaniji dm obuhvata.

Svoju profesionalnu karijeru započela u kompaniji dm pre 7 godina, tada na početnoj poziciji u sektoru za Razvoj ljudskih resursa.

Sa razvojem kompanije i povećanjem broja zaposlenih sektor kao i njena polja delovanja su se proširila, pa je tim u odnosu na tu 2014.kada je brojao svega dve zaposlene porastao do tima koji broji 7 članova sa tendencijom proširenja.

Godinama i iskustvom menjali su se odgovornosti i zaduženja, i sa razvojem kompanije i sektora Jelisaveta je dobila priliku da se lično i profesionalno razvija, pa je u međuvremenu napredovala do pozicije menadžera za razvoj ljudskih resursa, sa težištima na stručno usavršavanje zaposlenih, internim programima obuke, digitalnim edukacijama, internim procesima i komunikacijama kao i zdravlje zaposlenih. Poslednji veliki projekat uvođenje digitalne platforme za učenje za sve zaposlene.

Uživa u radu sa ljudima, davanju podrške kolegama da razvijaju sebe, timskim sastancima, nalaženju novih zajedničkih rešenja, razvoju i unapređenju projekata. Pored posla radi i kao mentor, aktivno posvećena ličnom razvoju prirodi i, jogi i muzici.