Sonja Ćetković

Izvršna direktorka, Infostud

Od nastanka sajta poslovi.infostud.com, a i od početka svoje profesionalne karijere, usmerava razvoj sajta za zapošljavanje, pozicionirajući ga i održavajući na liderskoj poziciji u Srbiji. Od 2011. godine obavlja funkciju Direktora, usmeravajući strateški razvoj svih Infostudovih sajtova za zapošljavanje vodeći tim od 70 zaposlenih.

Tokom dosadašnjeg rada u kompaniji, osmišljavala je i vodila inovativne i strateške projekte Infostuda, uvodeći tako novine na tržište zapošljavanja i rada kao i različite online sisteme i poslovna rešenja koja za cilj imaju efikasnu pomoć u regrutaciji i selekciji klijentima Infostuda.

Organizuje i vodi HR radionice, predavanja na temu tržišta rada u Srbiji i, kao jedan od najvažnijih ciljeva na svom sadašnjem poslu, vidi pozitivan uticaj na tržište zapošljavanja u našoj zemlji u smislu podizanja njegove transparentnosti i efikasnosti.

Ipak, za svoj najveći uspeh smatra nasmejan, posvećen i efikasan tim zaposlenih sa kojima ostvaruje kako kompanijske, tako i svoje profesionalne ciljeve.