Ksenija Mijuk Gagović

Ksenija Mijuk Gagović

HR Business Partner, OTP Banka

Ksenija Mijuk Gagović je diplomirani psiholog sa više od 15 godina iskustva u oblasti rada sa ljudima. Profesionalnu karijeru započela je u nevladinom sektoru da bi 2007 godine upoznala bankarski biznis u kojem je radila na pozicijama psihologa, trenera, menadžera za selekciju kadrova, HR biznis partnera.

Svojim profesionalnim pristupom i izraženim socijalnim veštinama i umećem pruža podršku zaposlenima i poslovnim linijama, razvija odnose, i na taj način doprinosi definisanju i ostvarenju HR strategije i poslovnih ciljeva.

Najviše uživa u direktnom kontaktu sa ljudima, koje je spremna da sasluša i razume, a u čemu joj mnogo pomažu veštine koje je stekla kroz edukaciju iz oblasti geštalt psihoterapije.

Tokom svoje karijere dala je značajan doprinos u jačanju imidža banke kao poslodavca kroz kreiranje razvojnih programa i negovanje saradnje sa mnogim obrazovnim i institucijama za praćenje tržišta rada.

Poslednjih godina se bavi prepoznavanjem i negovanjem talenata, kreiranjem karijernih prilika, zadovoljstvom zaposlenih. Prateći nove digitalne i inovativne trendove trudi se da agilne načine rada implementira kroz razlicite HR procese unutar organizacije.